Wat is Indentity?

Indentity is een jong en fris internetbedrijf, opgericht in september 2010 door Dave de Fijter uit Den Haag. De naam Indentity is een samenvoegsel van indenting (of internet) en identity.

Wat doet Indentity?

Indentity ontwikkelt webapplicaties. Dit kunnen zijn: Eigen producten, direct werk voor eindklanten of indirect werk als externe partij voor bijvoorbeeld ontwerp- en reclamebureau's.

Indentity is gespecialiseerd in webontwikkeling met Python, Django, HTML, CSS, Javascript en jQuery. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en ontwikkeling van webapplicaties; Heeft u echter alleen een sterke tijdelijke kracht nodig voor in uw ontwikkelteam dan bieden wij ook die mogelijkheid.

Wat is de kracht van Indentity?

Indentity onderscheidt zich door de focus te leggen op techniek, snel schakelen en kwaliteit.

Techniek gaat voor bij Indentity. Wij zijn van mening dat een goede webapplicatie valt of staat bij de kwaliteit van de gebruikte code. Indentity werkt altijd met de modernste bewezen technieken en innovaties zodat uw applicatie niet na een jaar al oud aan gaat voelen. Wij besteden extra aandacht aan veiligheid, performance en onderhoudbaarheid zodat uw applicatie nog lang en gelukkig kan blijven voortbestaan.

Door iteratief te werken en snel terug te koppelen met de opdrachtgever weten alle betrokken partijen te alle tijden de huidige status van het project en kan er zo nodig op tijd bijgesteld worden. Indentity is pas tevreden als alles werkt zoals het bedacht is, zowel qua functionaliteiten als techniek.

Wie is Dave?

Lees meer over de oprichter van Indentity.