Wat doet indentity

Advies

Een geavanceerde webapplicatie, Social media integratie, een nieuw intranet, een mobiele applicatie, een tijdelijke campagne of een nieuwe bedrijfswebsite. Indentity heeft het allemaal eerder gedaan en weet alles over de mogelijkheden en eventuele valkuilen. Wij adviseren u graag.

Ontwerp

Het ontwerp van uw webapplicatie bepaalt het uitendelijke succes: Zowel qua design, techniek en gebruiksvriendelijkheid. Wij bij Indentity streven naar niet alleen een mooie user interface maar ook een zo gebruiksvriendelijk mogelijke.

Ontwikkeling

Bij Indentity wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken bij het ontwikkelen van uw webapplicatie. Goede code is de hoogste prioriteit en zorgt er voor dat uw applicatie altijd goed draait en makkelijk bijgewerkt kan worden.

OVER INDENTITY

Indentity levert innovatieve web-oplossingen, met name voor startups maar wij leveren uiteraard ook aan reeds gevestigde bedrijven.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complexe web-applicaties, u kunt hierbij denken aan e-learning software of travel en vergelijkingssites.

Wij kunnen in alle aspecten van het project ondersteunen en een complete oplossing aanbieden, van ontwerp tot deployment.

Technieken

Indentity maakt gebruik van onder andere...

Contact

Neem contact met ons op door het Contactformulier in te vullen of mail ons direct op .

Algemene voorwaarden